Ontbundelen is de nieuwste trend

Kies het beste wat bij je past, en niet alle diensten bij 1 internetaanbieder
vrijdag 22 juli 2016

Ontbundelen is een relatief nieuwe term in Nederland. Diensten als Play van KPN en KNIPR van T-Mobile bieden mogelijkheid om te mix en matchen zodat je niet meer alle diensten van een en dezelfde provider hoeft af te nemen.
 

Triple Play en Quad Play pakketten

 
Tot nu toe was het zo dat klanten toch wel vaak kozen voor het triple of soms zelfs het quad play pakket. Dit houdt in dat je alle diensten van een 1 internetaanbieder afneemt: internet, telefonie, televisie en soms zelfs mobiele telefonie. Dit komt veelal doordat je niet aanzienlijk goedkoper uit bent dan als je alleen maar een internetabonnement afneemt bijvoorbeeld.
 

Play van KPN en KNIPR van T-Mobile

 
Play van KPN en KNIPR van T-Mobile zijn losse streaming televisiediensten. Onafhankelijk van welke internetabonnement je hebt bij welke internetaanbieder, als je een abonnement afsluit van een van deze diensten dan kijk je overal en altijd televisie. Op je mobiel of op je iPad.  Wanneer het jou uitkomt.
 

Internet Only abonnementen


Sommige internetaanbieders zijn hiervan bewust en beginnen met het aanbieden van goedkope internet only-abonnementen. En dit samen met losse televisiediensten zorgen ervoor dat dit een trend begint te worden waar providers op in gaan springen: ontbundelen. En hiermee krijgt de consument natuurlijk veel meer de vrijheid om te kiezen welke pakketten en aansluitingen het beste bij hem passen. En dus zo heb je veel meer ruimte voor iinternet aanbieders vergelijken.