Providernieuws

Ontbundelen is de nieuwste trend

Ontbundelen is een relatief nieuwe term in Nederland. Diensten als Play van KPN en KNIPR van T-Mobile bieden mogelijkheid om te mix en matchen zodat je niet meer alle diensten van een en dezelfde provider hoeft af te nemen.

» Lees verder over Ontbundelen is de nieuwste trend

Weinig internetaanbieders vergelijken in buitengebied

De Consumentenbond heeft recentelijk een onderzoek uitgevoerd op duizenden plekken in Nederland. Hieruit blijkt dat het internetten via de kabel (DSL-verbinding genoemd) niet veel sneller is geworden de laatste tijd. En als je in het buitengebied woont dan blijft de snelheid van het internet helemaal achter en heb je nog steeds weinig te vergelijken.

» Lees verder over Weinig internetaanbieders vergelijken in buitengebied

Goedkope mobiele databundels

Tele2 heeft 3 nieuwe roamingsdatabundels geintroduceerd: 100MB voor € 2,-, 500MB voor € 6,- of 1000MB / 1GB voor €10,-. Deze bundels zijn allemaal 30 dagen geldig en kunnen binnen de complete Europe Unie + Zwitserland, Liechtenstein, Ijsland en Noorwegen gebruikt worden.

» Lees verder over Goedkope mobiele databundels

Stipte - voor een goedkoop abonnement

Het kan zijn dat je nog nooit van Stipte gehoord hebt, maar waarschijnlijk wel van Scarlet. Deze laatste bestaat niet meer, maar is verder gegaan onder de naam Stipte. Ze zijn echter nog behoorlijk onbekend omdat ze niet zoveel geld uitgeven aan reclame. Hiermee besparen ze geld, waardoor ze jou een goedkoop abonnement kunnen aanbieden. Zo os bij Stipte internet bijvoorbeeld goedkoper doordat ze minder andere kosten hebben.

 

» Lees verder over Stipte - voor een goedkoop abonnement

Vodafone

Bij Vodafone denk je misschien vooral aan mobiele telefonie. Dit is waarschijnlijk ook waar ze het bekendste van zijn. Dit bedrijf heeft echter meer te bieden waardoor je bijvoorbeeld met Vodafone online kunt zijn met een mooi abonnement dat je nog kunt combineren ook. Ze zeggen niet voor niets dat ze de eenvoudigste zijn.

» Lees verder over Vodafone

XS4ALL zorgt voor iedereen

Als je houdt van een klantvriendelijke aanbieder, kies dan voor een XS4ALL abonnement. Deze provider heeft klantvriendelijkheid namelijk hoog in het vaandel staan en wil er ook alles aan doen om de goede naam op dit gebied te behouden. Heb je XS4ALL internet en heb je een probleem, dan kun je gerust telefonisch contact opnemen zonder last te hebben van automatisch gegenereerde antwoorden. Dat is wel zo prettig.

» Lees verder over XS4ALL zorgt voor iedereen

Online.nl

Online is een aanbieder van zowel internet, televisie en telefonie en is samen met CanalDigitaal een sterke partij geworden. Mede hierdoor is het aanbod op het gebied van televisie zeer groot. 

» Lees verder over Online.nl

Tele2

Tele2 staat bekend om de scherpe prijzen voor zowel mobiele telefonie als abonnementen voor thuis. Zo heb je de mogelijkheid bij een Tele2 internet en tv abonnement, bellen gratis eraan toe te voegen en zijn de prijzen zeer netjes.

» Lees verder over Tele2

Telfort -online voor iedereen

Telfort ken je vast wel van de reclames van Hans, die ooit miljonair was maar nu in een gewone huis woont en op zijn geld moet letten. Van 140 miljoen euro op de bank, naar 1 euro in de bank. Telfort is er voor iedereen die een prijsbewust leven wil leiden, maar wel gebruik wil maken van internet, telefonie en televisie. Zo heeft een Telfort abonnement voor elk wat wils.

» Lees verder over Telfort -online voor iedereen

Fiber

In veel delen van Nederland is tegenwoordig glasvezel internet te krijgen. Provider Fiber is hier meteen op ingesprongen en adverteert met een laagste prijs garantie op Fiber glasvezel en andere abonnementen. Met dit bedrijf kun je dus altijd lekker snel internetten, voor de laagste prijs en als glasvezel nog niet mogelijk is in jouw buurt, zorgen ze voor een snelle ADSL verbinding.  

 

» Lees verder over Fiber

KPN - een van de oudste providers van Nederland

KPN staat voor Koninklijke PTT Nederland en bestaat al sinds 1989. Het KPN netwerk is zeer uitgebreid en beslaat het grootste deel van Nederland. Veel andere providers maken om die reden gebruik van dit netwerk, zodat ze de beste diensten en producten aan jou kunnen leveren. Doordat KPN al zo’n lange geschiedenis heeft, staan ze bekend als een betrouwbare speler op de markt van bellen, internet en televisie. Een KPN abonnement geeft dus een stukje extra zekerheid.

» Lees verder over KPN - een van de oudste providers van Nederland

Glasvezel

Naarmate onze bezigheden op internet zich uitbreiden, worden ook onze eisen op dit gebied steeds groter. Of je nou houdt van gamen, online shoppen, films streamen of het internet gebruikt op zakelijk vlak, het is belangrijk dat de ontwikkelingen met jouw behoeftes mee groeien. 

» Lees verder over Glasvezel

Ziggo - ruime keuze voor iedereen

Ziggo is een inmiddels zeer bekende provider in Nederland, die een goede naam heeft verworven bij de klanten. Zo heeft dit bedrijf een goede kwaliteit telefoonverbinding en kun je hier voor verschillende abonnementen terecht wat betreft internet, tv en telefonie. Met Ziggo kun je dus vele kanten op.

» Lees verder over Ziggo - ruime keuze voor iedereen