Alles in 1

Vrijwel iedereen heeft een televisie, een computer en een vaste telefoon in huis. Voor al deze apparaten kun je een los abonnement verkrijgen, maar is het niet veel handiger alles onder één dak te hebben? Je betaalt dan niet meer voor ieder ding apart, maar je betaalt slechts één rekening voor alle drie. Dit wordt ook wel ‘triple play’ genoemd. 

 

Je eisen bepalen

Internet, telefoon en televisie in één pakket. Verschillende providers kunnen deze pakketten aan jou leveren. Het voordeel is dat een dergelijk pakket vaak goedkoper is dan wanneer je alle diensten los afneemt. Het is dus zeker de moeite waard om je hier eens in te verdiepen. Welk alles in 1 pakket voor jou de beste is, ligt aan de eisen die je stelt. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan super snel internet of vind je dat niet zo belangrijk? Bel je veel, of juist nauwelijks? Hoe en waar kijk jij het liefste televisie? Wat jij wilt, is van belang voor het pakket wat je kiest. 

 

Samenstelling triple play

Gratis bellen met mensen die bij dezelfde provider zitten, internet via glasvezel, een royaal zenderpakket of juist alles een stapje minder, maar iets goedkoper. Een triple play kan op verschillende manieren worden samengesteld. Het nadeel is echter wel dat wanneer er een storing is bij jouw aanbieder, je vaak geen van de drie diensten kunt gebruiken. Daar tegenover staat dat je alles overizchtelijk op één rekening hebt staan. Lekker makkelijk voor je administratie. Daarbij is het ook nog eens goed voor je portemonnee.  

 

Alles in 1 vergelijken

Als je voor jezelf duidelijk hebt wat je wilt, kun je gaan vergelijken. Er zijn verschillende providers met allemaal hun eigen aanbiedingen en prijzen. Als je zelf op onderzoek uitgaat op de sites van deze aanbieders, is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Alles in 1 vergelijken doe je met veel gemak gewoon hier zonder te verdwalen. Makkelijker kan het niet.