Stipte - voor een goedkoop abonnement

Het kan zijn dat je nog nooit van Stipte gehoord hebt, maar waarschijnlijk wel van Scarlet. Deze laatste bestaat niet meer, maar is verder gegaan onder de naam Stipte. Ze zijn echter nog behoorlijk onbekend omdat ze niet zoveel geld uitgeven aan reclame. Hiermee besparen ze geld, waardoor ze jou een goedkoop abonnement kunnen aanbieden. Zo os bij Stipte internet bijvoorbeeld goedkoper doordat ze minder andere kosten hebben.

 

Stipte alles in 1

Met Stipte alles in 1 ontvang je alle diensten onder één abonnement met een aantal handige extra’s. Zo ontvang je meteen alle televisiezenders die er zijn zonder hier extra voor te hoeven betalen. Daarnaast kun je ook kiezen voor Stipte internet en TV of internet en telefonie waarbij je dus niet alle diensten afneemt, maar wel kunt combineren met wat je nodig hebt. Zo ben je met Stipte online en kun je gebruik maken van interactieve televisie of een goedkoop telefoonabonnement. 

 

Stipte internet

Bij een Stipte abonnement hoef je niet enkel aan pakketten te denken, maar kun je ook losse diensten afnemen zoals televisie of internet. Bij Stipte krijg je standaard een ADSL verbinding als je voor internet kiest. Vind je dit echter te traag, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Samen met jou kijken ze wat de beste internetverbinding is die bij jouw eisen past en wie weet maak je straks wel gebruik van een verbinding via Stipte glasvezel.